Dalāmies pieredzē Lauku Mājas februāra numurā

Dalāmies pieredzē Lauku Mājas februāra numurā

20. februāris

Vai tu jau iegādājies žurnālu "Lauku Māja" februāra (2022) numuru, kur kaltētu garšaugu maisiņu "ieDillo" izveidotāja Ilona Dilāne dalās savā pieredzē par zīmola veidošanu.
Rakstā aplūkots, kas jāņem vērā, domājot par jauna produkta izstrādi, lai piešķirtu tam identitāti - zīmolu.
Mēs esam lepni, ka mūsu ģimenes izstrādātais produkts jau ieņem svarīgu pozīciju Jūsu virtuves plauktos un tas tiek izmantots ikdienā. Mums ir patiess gandarījums par katru atsauksmi, ko saņemam par savu produktu. Tas mums dod spēku augt un attīstīties.
Paldies visiem, kuri izvēlās mūsu produkciju - kaltētu garšaugu maisiņus "ieDillo" .
Tas ir mūsu - mazo mājražotaju roku darbs.

Citi jaunumi

Jaunumi, receptes, idejas.